Hopp til innhold
Tjeneste, prosjekt, navn...

Kontakt oss

Webstep leverer sterke resultater i andre kvartal og styrker vår posisjon i Norge

I dag la vi i Webstep frem tallene for andre kvartal 2024. Kvartalet har vært preget av betydelig fremgang, hvor vi blant annet har solgt vår svenske virksomhet for å fokusere fullt på det norske markedet.

– Inntektene i Norge økte med 8,0 prosent til 230 millioner kroner, og EBIT-marginen var på 8,3 prosent. Dette er solide tall, men vi har en høyere målsetting og jobber knallhardt for å øke både vekst og lønnsomhet på lang sikt. Ved å strømlinjeforme organisasjonen har vi frigjort ny energi, som jeg er overbevist om vil støtte vekst og lønnsomhet både på kort og mellomlang sikt,  sier administrerende direktør Kristine Lund.

Webstep styrker ledelsen med nøkkelansettelser i Stavanger og økonomiavdelingen.

Vi fortsetter også å styrke ledelsen med nøkkelansettelser. Blant annet ble Eva Johannesdottir nylig utnevnt til ny daglig leder for vårt Stavanger-kontor. Hun bringer med seg en imponerende merittliste innen vekst og ytelse, og vil lede vår innsats i en viktig region. I tillegg har Nina Stemshaug blitt ansatt som midlertidig CFO, og vil tilføre viktig erfaring og analytisk kapasitet til selskapet.

Interim CFO, Nina Stemshaug.
Ny avdelingsleder i Stavanger, Eva Johannesdottir.

– Webstep er på en langsiktig reise, og vi vil være fullt fokusert på fortsatt vekst og forbedret lønnsomhet. Vår sterke markedsposisjon, gode omdømme, store base av tilbakevendende kunder og, ikke minst, vårt erfarne og høyt kompetente team, gir oss et solid grunnlag for å nå vårt langsiktige mål om en EBIT-margin på over 10 prosent, avslutter Lund.

Dagens børsmelding, kvartalspakke og tall forteller historien om andre kvartal for Webstep i 2024. Alt om dette finner du her

CEO Webstep, Kristine Lund.

Relatert / Kontaktpersoner